Disclaimer

De informatie op deze website is alleen voor algemene informatie doeleinden. De informatie wordt verstrekt door Rumors Vintage & Design / We Are Vintage. Ondanks dat we ernaar streven om de hier gepresenteerde informatie up-to-date en correct te houden, maken we geen garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten en diensten op de website voor enig doel. Alle vertrouwen dat u plaatst op dergelijke informatie is dan ook op eigen risico.

Alle prijzen op deze website zijn op voorwaarde van onjuistheid. In geen enkel geval is Rumors Vintage & Design / We Are Vintage aansprakelijk voor een van deze fouten. Geen akkoord is dan ook geldig op basis van één of dergelijke onjuiste informatie.

Er wordt alles aan gedaan om de website up and running te houden. Echter, Rumors Vintage & Design / We Are Vintage neemt geen verantwoordelijkheid voor, en zal niet aansprakelijk zijn voor, wanneer de website tijdelijk niet beschikbaar is als gevolg van (technische) problemen.

Deze website en de inhoud zijn copyright van Rumors Vintage & Design / We Are Vintage - © Rumors Vintage & Design / We Are Vintage 2011. Alle rechten voorbehouden.

Elke herdistributie of reproductie van een deel of geheel van de inhoud, in welke vorm dan ook, is verboden:

* U mag slechts extracten afdrukken of downloaden voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik tot een lokale harde schijf.

* U mag de inhoud met individuele derde partijen delen, voor eigen gebruik, maar alleen indien dit volledig toegeschreven is aan Rumors Vintage & Design / We Are Vintage.

* U mag de inhoud niet, tenzij met onze schriftelijke toestemming, distribueren of commercieel exploiteren. Ook kunt u deze doorgeven of opslaan in een andere website of andere vorm van elektronisch zoeksysteem.